ENdowndown
Hvordan starte innendørs lekeplassvirksomhet

Innendørs lekeplass Prosjektet er en bransje med høy avkastning på investeringen, generelt sett er tilbakebetalingsperioden ca. 6 måneder, den årlige investeringsavkastningen er ca. 70% -200%, det har blitt en het bedrift. Når du har en idé om det, hvordan gjøre investeringen enkel og enkel? Hvis du er ny, her er noen veiledninger.


1.Markedsundersøkelse  undefined

Undersøk lokal forbrukssituasjon, befolkningsstørrelse og økonomiske utviklingstrender for å finne ut om det er verdig å etablere innendørs lekeplassvirksomhet der.


2. Plasseringsbekreftelse  undefined

For det første er det nødvendig å vurdere aldersgruppen til forbrukeren, typen lekeapparater, antall personer kapasitet osv., velg deretter et passende sted basert på budsjett. En beliggenhet med overlegen geografisk tilstand har en betydelig innvirkning på investeringene, så vi prioriterer å anbefale et sted, som er høyere enn 5m, nær kjøpesenter, lokalsamfunn og andre områder med stor folkemengde.


3. Produsentvalg  undefined

Utmerket leverandør lager ikke bare skreddersydd design, tilbyr internasjonale standardkvalifiserte produkter, fikser frakt og installasjon, men deler også nyttig markedsføringserfaring for din lokale kampanje.


4. installasjon  undefined

Det er 3 alternativer for installasjon: installer av leverandør eller lokal entreprenør eller deg selv. Hvert alternativ har sin egen fordel, du kan velge den mest passende installasjonen i henhold til den faktiske situasjonen. Uansett hvilket alternativ du velger, er vi her for å hjelpe deg til prosjektet er ferdig.


5.Daglig drift  undefined

Etter åpning må du ta regelmessig opplæring for personalet, rutinemessig vedlikehold av lekeplassutstyr og promotering også, for eksempel julespesialaktivitet, spillkonkurranse, etc, for å tiltrekke flere kunder.


RISEN er profesjonell og trygg på å gjøre virksomheten din lønnsom
Er du klar til å åpne lekesenteret ditt innendørs
Nå oss nå for å få mer informasjon


Vær så snill gå
oss a
melding

Hot kategorier

Tlf / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-post:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Yangwan industrisone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjenester

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd
Følg oss
  • TikTok
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Personvernerklæring | Vilkår og betingelser
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt
topp