ENdowndown
Hvorfor er utendørs underholdningsutstyr så populært?
Innleggsdato: 2020-07-22 00:00:00 Besøk: 77

De siste årene har udrevet fornøyelsesutstyr gradvis kommet inn i folks synsfelt, og er mye brukt i fornøyelsesparker, naturskjønne steder, næringseiendom og andre felt. Bli en ny værhane innen utendørs underholdning. Hvorfor er utendørs unpowered park så populær? Sammenlignet med tradisjonelt mekanisk fornøyelsesutstyr, hva er dens unike sjarm? Hva er det vanlige fornøyelsesutstyret uten strøm? La oss ta en titt på det.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Hva er unpowered fornøyelsesutstyr
Enkelt sagt, udrevet fornøyelsesutstyr refererer til underholdning som ikke har noen kraftenheter som elektrisk, hydraulisk eller pneumatisk, og består av klatring, gåing, boring, stigegåing, svinging og andre funksjonelle deler og strukturer, festemidler og koblingsdeler. anlegget.
Sjarmen med unpowered fornøyelsesutstyr
Hvorfor er fornøyelsesfasiliteter uten strøm så populær? Dette avhenger hovedsakelig av sin egen sjarm.

1. Ut fra barnas behov er dreneringseffekten åpenbar

De siste årene har etterspørselen etter familieforeldre-barn-reiser vært veldig sterk, og lekeapparater uten strøm er nettopp det barnesentrerte spillet som driver foreldre og barn til å samhandle. Den tar til orde for å vende tilbake til naturen og frigjøre barnas natur, inkludert foreldre-barn interaktiv underholdning. Disse faktorene er alle nøkkelen til å tiltrekke familier til å reise rundt og langdistansereiser.

2. Bredt bruksområde

Med utviklingen og etterspørselen av markedet, har unpowered underholdningsutstyr okkupert en viktig posisjon i industrien. For tiden er innenlandske unpowered fornøyelsesfasiliteter mye brukt i følgende fire sektorer: en er den mest tradisjonelle utdanningssektoren; den andre er eiendomsutviklersamfunn og kommersielle sentre; og den tredje er kommunal administrasjon (inkludert kommunale parker, fritidsplasser og fritidsbelter ved elvelandskap). Etc.); Den fjerde er kulturreisebransjen.

3. Høy ytelse

På grunn av det brede spekteret av bruksområder, sammenlignet med titalls millioner eller hundrevis av millioner av mekanisk kraftutstyr, er investeringen relativt liten, og den er ikke begrenset av nettstedet. Utstyret kan tilpasses etter terrengmiljøet. Prosjektskalaen kan være stor eller liten, og investeringsmengden er fleksibel og kontrollerbar. Udrevet fornøyelsesutstyr er førstevalget for kostnadseffektiv planlegging.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Høy grad av miljøintegrasjon

Udrevne anlegg kan fleksibelt kombineres for å tilpasse seg prosjekter av ulik skala, ulike miljøer og ulike typer, og kan være svært integrert med det lokale kulturmiljøet og naturlandskapet, noe som legger til rette for produktoppgraderinger og næringsvekst.

5. Høy sikkerhet og lave vedlikeholdskostnader

Fordi den ikke har kraft, er den bedre enn annet fornøyelsesutstyr når det gjelder sikkerhet og vedlikehold. Alle spillanlegg i den kraftløse fornøyelsessektoren kan bruke beskyttelsesgrunn (som sand, injeksjonsgummi, gummimatter, etc.) for å redusere sannsynligheten for skade fra å falle fra anlegget. Sammenlignet med behovet for spillere til å delta aktivt i det, fornøyelsesprosjektet er mindre spennende og har en høyere sikkerhetsfaktor. I tillegg er vedlikeholdskostnadene for udrevet fornøyelsesutstyr lave. Vanligvis er fornøyelsesparker uten strøm i utgangspunktet garantert i fem år og krever ikke årlige nasjonale inspeksjoner. Derfor er de senere vedlikeholds- og driftskostnadene lave, noe som er bekymringsfritt og arbeidsbesparende for investeringsoperatører.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Hvert kraftløse fornøyelsesanlegg er designet for å utfordre barns kunnskap og kreativitet om sin egen kropp, og for å forbedre deres læringsevne, øke lykke i å leke, og ha det moro og glede samtidig som de får aerobe utholdenhetsøvelser, noe som bidrar til å trene barns modige, tøffe og tøffe. seig personlighet, treningshastighet, styrke, balanse, koordinasjon og andre kvaliteter, oppnår formålet med å styrke kroppen, styrke hjernen og forbedre intelligensen.


Vær så snill gå
oss a
melding

Hot kategorier

Tlf / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-post:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Yangwan industrisone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjenester

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd
Følg oss
  • TikTok
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Personvernerklæring | Vilkår og betingelser
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt
topp