ENdowndown
Hva er det mest populære små fornøyelsesutstyret?
Innleggsdato: 2020-05-14 00:00:00 Besøk: 44

Det finnes mange typer underholdningsutstyr på markedet. Hvis du vil investere i en liten fornøyelsespark, hva lite underholdningsutstyr er verdt å kjøpe? Hva er det mest populære små underholdningsutstyret for tiden? Deretter vil jeg kort introdusere deg til noen av de mest populære små fornøyelsesfasilitetene.

Å spørre de mest populære små underholdningsutstyr-barnas slemme slott fortjener det. Det slemme slottet er designet i henhold til barnas egenskaper. Gjennom vitenskapelig tredimensjonal kombinasjon dannes en ny generasjon av aktivitetssenter for barn som integrerer fornøyelse, sport, puslespill og trening, og plasserer barna i et spennende, trygt og sikkert fornøyelsesmiljø. Mens de leker, kan barn dyrke selvstendig personlighet, trene kroppen sin, og styrke hjernen deres. Den har kjennetegnene tilfeldighet, ingen motivasjon, interaksjon og sikkerhet. Fordi det ikke er begrenset av størrelsen på lokalet, er det trygt og godt administrert, og det er en engangsinvestering for livslange fordeler. Det er foretrukket av investorer. Det slemme slottsprosjektet er et tilpasset produkt. Et slemt slott kan inneholde mange små prosjekter, som sklier, havballbassenger, husker, karuseller osv., som kan kombineres og velges i henhold til dine egne forhold på stedet.

dce239e4d5324ab88497dbe134c0cd05

Den innendørs trampolinehallen er en omfattende innendørs lekeplass med trampoline som hoveddel og en kombinasjon av ulike fornøyelsesprosjekter. Den absorberer fordelene ved det tradisjonelle slemme slottsprosjektet og trampolineprosjektet, og kombinerer det perfekt til et omfattende nytt underholdningsprosjekt. Det er forskjellige måter å spille på, uavhengig av aldersgruppe, et trendy element innen nasjonal underholdning og trening som kan spilles i alderen 3-55 år. Hvis du investerer i et trampolinetreningsstudio for første gang, eller hvis budsjettet ditt er begrenset, å investere i et lite trampolinetreningsstudio er også et godt valg. Den kan utstyres med noen av de mest populære slam dunkene, klebrig musikk, profesjonell hopping, svampebasseng og noen av de nyeste interaktive prosjektene.

EPP byggeklosspark dyrker i hovedsak barns tenkeevne og kreativitet. I prosessen med å leke med EPP-byggeklosser kan barna spille full lek til fantasien og skape etter eget ønske. I prosessen med å bygge med byggeklosser kan den også dyrke fram barns fargediskrimineringsevne og fysiske koordinasjonsevne.

47bbdbc463c44a7b982c47a13b56bdb7

Er det romantisk, varmt og sjokkerende når tusenvis av havballer plasseres foran deg? Enten det er et par, foreldre-barn, familie eller med venner, kan Million Ball Pool dekke alles lekebehov! Million Ball Pool kan fleksibelt matches med lekegjenstandene i den i henhold til størrelsen på feltet ditt.


Vær så snill gå
oss a
melding

Hot kategorier

Tlf / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-post:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Yangwan industrisone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjenester

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd
Følg oss
  • TikTok
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Personvernerklæring | Vilkår og betingelser
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt
topp