ENdowndown
Introduksjon

RISEN Amusement Equipment Co.,Ltd er et design, produksjon og salg som ett selskap. Ligger i "China Educational Toy Industrial Base" --- Wenzhou, hvor er industriklyngen med praktisk transport.
 
Våre hovedprodukter er utendørs lekeapparater, innendørs lekeleker, slemt slott, fitness, huske, vippe, vårrytter,gummi etc., som brukes til skole, barnehage, fellesskap, park, kjøpesenter osv.. Vi har ISO14001:2004, IOS9001,SG, CE, ASTM. Våre produkter selges til Europa, Amerika, Midtøsten, Østerrike, Sørøst-Asia og over hele verden.
 
RISEN har 10 års erfaring fra lekeapparater, vi overholder standarden (EN1176. SII, etc.) strengt fra design til produksjon. I henhold til kundens område og konsept, vil vi levere overordnet designplan, kontrollere kvaliteten, arrangere rask levering, gi installasjonsveiledning og pasient ettersalgsservice. For å gi deg one-stop service. For å spare tid.
 
OPP alltid gi deg kvalifiserte produkter, profesjonelle forslag og løsninger, tjene samfunnet, skape en bedre fremtid. La oss vokse opp sammen.

video
År

Produksjonserfaring

+

Utmerket lagstørrelse

+

Kunder servert

+

hoved~~POS=TRUNC

Workshop
Kultur

Risen ble lansert fra ideen om å bringe mer gledelige minner til barn. Vi har solgt lekeplassprodukter til mer enn 50 land i over 10 år. Risen har også vunnet anerkjennelse fra mange kunder med høykvalitetsprodukter og pålitelig service.
 
Hos Risen tar vi nyskapende design og trygt lekemiljø hånd i hånd. For å tiltrekke markedsoppmerksomhet og unngå lignende design, skaper våre designere det unike designet basert på eksisterende miljø, som også kombineres med flere funksjoner. Vår evne til å lage den perfekte lekeplassen, sikre at alle sikkerhetsretningslinjer følges og lede kundene steg-for-steg gjennom den kreative prosessen – alt mens vi holder prosjektet i tide og innenfor budsjett, er vår misjon og det er grunnlaget for vår suksess.
 
Barn er fremtiden, vi elsker det vi gjør for å bringe glede til barn ved å lage utstyr som fremmer sosial, intellektuell og fysisk vekst. Vår lidenskap for lek kommer gjennom i alt vi gjør. Å holde et lykkelig og trygt miljø for barn er vår opprinnelige intensjon og besluttsomhet. Risens mål er å vokse opp med barn og alle kunder sammen.


Vær så snill gå
oss a
melding

Hot kategorier

Tlf / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-post:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Yangwan industrisone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjenester

Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd
Følg oss
  • TikTok
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Personvernerklæring | Vilkår og betingelser
Hjem
Produkter
E-post
Kontakt
topp